Vroomshoop vliegerfestival duim omhoog

Vroomshoop is traditie getrouw de seizoensopener van de vlieger festivals. Vaak is dat nog te merken aan het onstuimige weer, echter dit jaar was het weer prachtig. Volop zon en wind maakte het paas weekend goed vertoeven.

Helaas voor mij, Stephen, heb ik het alleen van horen zeggen. Het weekend pakte ik een glazen vaas op die vervolgens brak in mijn hand. het gevolg was een zeer diepe snee in mijn linker duim, waarbij ook de zenuwen en pees werd door gesneden. Nu na een operatie en een brace rijker is het advies om de hand rust te geven. Dit jaar mocht ik pasen thuis vieren en Vroomshoop bekijken via de foto’s.

Dus bij deze de foto serie van Vroomshoop vlieger festival op 23-24- en 25 april.

Christiaan en Patty waren namens het Mascotte Kite Team aanwezig op het festival. En veel nieuwe vliegers zijn te zien op de foto’s. Veel nieuwe grote figuur vliegers zijn er te zien. De nieuwe vliegers van Designkites, de Octopus en Flying Fish vlogen ook voor het eerst. Deze twee vliegers zijn een uitbreiding van het vliegend aquarium waar we druk mee bezig zijn om grote vliegershows te gaan verzorgen door het land. Ik kan al verklappen dat meer grote zeedieren al in productie zijn voor toekomstige shows.

Christiaan heeft de winter ook niet stilgezeten, zijn Cody trein met zwarte extended cody’s, maar ook een systeem om foto’s te kunnen maken vanuit een vlieger. hiermee gaan we in het loop van het seizoen nog veel mooie beelden van zien.

Vroomshoop was een mooi begin van het vlieger seizoen 2011 en dat smaakt naar meer.

Volgende festival voor het Mascotte Kite Team is Oostende Vlieger Festival op 14-15 Mei.