Vliegerfestival Bakel 2013

Vliegerfestival Bakel en tweede ronde STACK Dutch open 2013

Na een windloos eerste festival van Bakel waren de verwachtingen hoog gespannen voor het tweede festival. En gelukkig lieten de wind goden ons niet in de steek en hadden we een goed bries met flinke stoten in Bakel.

Het Mascotte Kite Team was afgereisd naar Zuid Brabant met een range aan grote vliegers en natuurlijk weer de 4 lijns workshops en demonstraties. Zondag werd de tweede ronde gevlogen van de 4 lijns wedstrijden. Het was duidelijk dat de meeste van ons getraind hadden en ook vele nieuwe routines op muziek waren te zien.

In de tussenstand heeft Stephen een voorsprong op de rest, echter hier achter is een het intensieve strijd om de tweede plek. Met slechts 25 punten verschil tussen nummer 2 Marcel en nummer 5 Wil. Ook Marc zal zich zeer zeker ook gaan mengen in deze strijd in onze laatste wedstrijd in Den Helder eind Augustus.

Na de wedstrijd was het tijd om met alle vierlijns vliegeraar team te vliegen tot groot enthousiasme van het publiek. de groep actieve vierlijns vliegeraars is dit jaar sterk gegroeid en zelfs vliegeraars uit Belgiƫ en Duitsland komen nu naar de Mascotte Kite Team festivals om mee te doen met het Jst-4Fn team vliegen.

Het vliegerfestival Bakel was wederom een zeer goed georganiseerd festival en zeker na dit jaar kijken we alweer uit naar het derde festival in 2013.

.

.