Revolution STACK clinic

Scheveningen 20 November, eind van de ochtend schuift de mist sluier opzij om plaats te maken voor een waterig zonnetje en een beetje wind uit het noorden. Twee STACK juryleden, enkele wedstrijd piloten en een ploeg aspirant wedstrijd vliegeraars staan klaar voor de STACK workshop van onze Nederlands kampioen Marc van der Graaf.

Met het paas weekend staat de eerste wedstrijd alweer voor de deur en een hele winter om je voor te bereiden om te gaan doen met de wedstrijden. Ons nationale hoofdjurylid Hans Jansen op de Haar vertelde waar de jury oplet bij het vliegen van alle onderdelen van de wedstrijd. Hierna liet Marc zien hoe je een goed figuur vloog en liet Stephen zien hoe zo’n figuur ook mis kon gaan. De wind was echt op het minimum dus het was echt aanpoten om te vliegen en het was dus meteen een eerste harde les, om te leren vliegen met nagenoeg geen wind.

Eind middag verdween de zon weer achter het gordijn mist dat weer dichtschoof. Een leuke dag met veel nieuwe gezichten. We hopen natuurlijk dat veel de weg gaan vinden richting de wedstrijden volgend jaar.

Je kunt opgeven als STACK aspirant lid worden van STACK BeNeLux. Hiermee ontvang je de nieuwsbrieven met alle informatie over STACK en de komende wedstrijden. Stuur maar even een mailtje (contact)

Meer wedstrijd informatie op;

https://www.designkites.com/wp/stack/competition/ Verkorte uitleg van de regels
http://hans.kitesonlines.org/ De website van Hans Jansen op de Haar
http://kitevids.com/videos/4/Quad-Line/ … /all_time/ Flinke verzameling video’s
http://reeddesign.co.uk/kites/iskcb/index.html#MI Animaties van de compulsories