Designkites neemt Kite-Events over

Designkites heeft 13 maart 2012 het bedrijf en alle activiteiten van Kite-Events over en neemt hiermee een belangrijk stap richting meer activiteiten in evenementen organisatie. door de overname is het nu mogelijk ook verschillende vlieger clinics en workshops te organiseren voor vrijgezellen uitjes, stoere strand kinderfeestjes en strand uitjes.

Kite-Events becshikt over een assortiment vliegers van de meest professioneel merken in de markt, zoals U-turn, Peter Lynn en Ozone, samen met de instructeurs die ook de vlieger passie delen is Kite-Events de beste keus om het vliegeren te leren en ervaren.

De vlieger evenementen organisatie van Designkites zullen nu ook onder Kite-Events gaan vallen zodat Kite-Events elke vlieger uitdaging voor vlieger evenementen aan kan, van kinder vliegers maken tot de organisatie van een internationaal vlieger evenement. Door deze grote verscheidenheid van vlieger activiteiten en het hoge niveau van de vlieger workshops en clinics is Kite-Events een uniek bedrijf op de vlieger evenementen organisatie.

De website van Kite-Events zal de komende tijd worden aangepast, echter kunt u nu al een kijkje nemen om te zien wat voor soort clinics en workshops u kunt boeken.

www.kite-events.nl