events/projects

Designkites heeft de laatste 15 jaar een grote variëteit aan vlieger evenementen georganiseerd en we zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen om de vliegersport te promoten en onder de aandacht te krijgen van een groot publiek.

VLIEGEREN

Vliegeren hoort bij Nederland, een windland bij uitstek. Vliegeren is dan ook van oudsher een geliefde bezigheid voor jong en oud.

Lekker actief buiten zijn, uitwaaien, schone lucht en de wind door je haren. Vliegeren sluit bovendien goed aan bij de duurzame en groene gedachte van uw bedrijf..

DESIGNKITESPROJECTEN: VAN BEDRIJFSWORKSHOP TOT VLIEGERFESTIVAL

DESIGNKITESPROJECTEN is dé specialist van Nederland op het gebied van vliegeren. Van workshop en stranddag tot een compleet vliegerfestival of vliegerroadshow. Van tailor made vliegers tot reclamevliegers en premiums. DesignKitesProjecten kan al uw wensen op het gebied van vliegeren invullen en méér.

DESIGNKITESPROJECTEN is een professioneel bedrijf, met jarenlange vlieger-ervaring en gespecialiseerd in het organiseren van consumer en business events. Wij nemen de totale organisatie van uw evenement uit handen:

  • CONSUMER EVENTS + BRAND ACTIVATION: van megavlieger tot branded vliegerroadshow
  • BUILDING: van tailor made mega-vliegers tot premiums
  • BUSINESS EVENTS: van workshop tot stranddag
  • COMPETITION: van demonstratie tot sponsoring
  • FESTIVALS: organisatie van vliegerfestivals

CONSUMER EVENTS + BRAND ACTIVATION

Een vliegerfestival organiseren, vliegeractiviteiten leveren voor evenementen, vlieger roadshows etc.DESIGNKITESPROJECTEN verzorgt activiteiten, waar nog lang over nagepraat wordt!

DESIGNKITESPROJECTEN heeft een groot aantal megavliegers in haar assortiment om uw evenement mee op te luisteren.  Niets is feestelijker dan een aantal felgekleurde vliegers aan de lucht. Maar ook onze avondvliegers zijn uniek, waar de mega vliegers transformeren in reusachtige lampions. Of denk eens aan snoepdroppen uit een vlieger op een evenement, bij wijze van sampling.

Vanzelfsprekend kunnen wij ook een megavlieger voor u laten bouwen. Of een geheel evenement met vliegers voor u samenstellen waarmee u verschillende locaties in Nederland kunt aandoen. Een unieke manier om met uw doelgroep in contact te komen en uw brand te activeren.

Wij verzorgen al jaren de organisatie, sponsoring en vliegertechnische invullingen van het Mascotte Vliegerfestival op Scheveningen. Daarnaast zijn onze vliegers al ingezet bij evenementen als de Stranddag van Nederland Schoon, Muziekfestival DefCon en de Afghanistan Conventie in Den Haag (!)

Onze vliegers zijn jaarlijks ook terug te vinden op tal van vliegerfestivals door heel Nederland.

BUILDING

Een speciale grote vlieger nodig of 10.000 reclamevliegers? DESIGNKITESPROJECTEN ontwikkelt en produceert uw eigen tailor made vlieger!

Standaard vliegers bedrukt met uw logo of de ontwikkeling van een geheel nieuwe vlieger, waardoor uw logo een vlieger wordt.

BUSINESS EVENTS

Een workshop voor uw bedrijf, een teambuildingsdag een stranddag of bijzondere aankleding van een evenement nodig? DESIGNKITESPROJECTEN bedenkt en organiseert! Wij bieden meer dan een gewoon bedrijfsuitje. Vanzelfsprekend worden de evenementen speciaal volgens uw wensen uitgevoerd. Locatie in overleg. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Sanjo bouwen en vechten | Mega- of reuzenvlieger bouwen | Vliegertrein | Vliegers bouwen | Kite buggy | Stuntvliegeren | Powerkiten | Coaching/trainen i.c.m. vliegeren

Prijzen o.a. afhankelijk van aantal personen, locatie, catering, personeel

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen

COMPETITION

Sinds 2000 organiseert Designkites de STACK Dutch open. Dit is het Nederlands Kampioenschap stunt met sportvliegers. Door middel van het wedstrijdsysteem STACK worden er meerdere wedstrijden per jaar georganiseerd, waarna de Nederlandse kampioenen, Nederland mogen vertegenwoordigen op de Eurocup. Sinds vele jaren zijn onze teams aanwezig in diverse competities op alle plekken op de wereld met als resultaat dat de Nederlands en voormalig Europees kampioen, Stephen Versteegh, deel uit maakt van ons bedrijf.

U kent wel stellen dat onze activiteiten uit onze passie ontstaan zijn. DESIGNKITESPROJECTEN levert kwaliteit en professionele vliegerervaring!

FESTIVALS

Wilt u een vlieger festival organiseren?  DESIGNKITESPROJECTEN bezoekt tientallen vliegerfestivals wereldwijd en heeft veel contacten nationaal en internationaal in de vliegerwereld. In overleg met de lokale organisatoren kanDESIGNKITESPROJECTEN bijdrage leveren van de vliegeractiviteiten, zoals het uitnodigen van de vliegerteams, samenstelling van het festival programma en de samenstelling van de grafische vormgeving van het festival. (poster, brochure, website).

Meerdere festivals per jaar worden jaarlijks georganiseerd met een bijdrage van Designkites, soms met een bijdrage in de vorm van een vliegerteam (Mascotte Kite Team) en soms een bijdrage van de organisatie voor bijvoorbeeld het vliegerfestival Scheveningen.

CONTACT

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met:

Stephen Versteegh  | 06-18111935 | info@designkites.com

REFERENTIES

Mascotte Kite Team

Afghansistan Conventie Oxfam Novib

Stranddag Nederland Schoon

Jaarverslag cover Nuon

Creatief/ Cultureel en Sportief bedrijfsuitje

Kite workshop Amsterdam Osdorp

Jubileum Stranddag

Eurocup Sport kites 2008

Eurocup Sport kites 2004

Mascotte Vliegerfestival Scheveningen