about us

Het vlieger bedrijf Designkites wordt het best gedefinieerd als “Total kite experience.” Mede door de betrokkenheid van de vliegersport in de breedste zin van het woord zijn de activiteiten van Designkites zeer uiteenlopend.

.

Sport Kites

Het bedrijf is opgericht in 1998 als vlieger merk. De ontwikkeling van Designkites vliegers richtte zich hoofdzakelijk op de wedstrijd sport vliegers en zijn tot hedendaags nog de meest gebruikte vliegers in de wedstrijd scène.

Designkites won meerdere malen het Nederlands kampioenschap, maar ook belangrijke internationale wedstrijden zoals; indoor Worldcup, Team Olympisch Worldcup in China in 2008 en het Europees kampioenschap in 2009.

Custum Kites

Naast de productie vliegers, ontwerpt en produceert Designkites ook custom made vliegers. dit kunnen speciale vliegers of objecten zijn voor evenementen of reclame uitingen.

Event organisatie

De laatste jaren is Designkites meer en meer betrokken geraakt bij de organisatie van events. Soms in de vorm van een groot vlieger festival, zoals we sinds 2008 het grootste vlieger festival van Nederland organiseren op Scheveningen. Of als een vlieger bijdrage van een groot evenement, zoals Nederland Schoon.

Designkites heeft meerdere grote show vliegers in het assortiment om een evenement op een originele manier aan te kleden of mocht u echt willen uitpakken genoeg contacten binnen de vliegerwereld om er een compleet festival van te maken. Bij events/projects vindt u een uitgebreide beschrijving van onze kiteshows.

Mocht u een idee hebben met vliegers dan is Designkites de juiste partij voor u om hierin mee te denken en het te realiseren.